Home

Nincs Válság

Araszoló dugó a Nagykörúton, dugig tömött kocsmák, rogyásig pakolt kosarak a közértben és persze nagyképernyős plazmatévé minden háztartásban. Ki mondta, hogy válság van?!

Bizonyítékra leltél? Ne habozz, írd meg a nincsvalsag [kukac] gmail [pont] com címre!

Friss topikok

csatlakozz

Ha szerinted sem létezik a válság, gyere csatlakozz a csoportunkhoz Facebookon!

Végre lecserélhetjük az autónkat valami normálisra

2009.03.27. 12:06 | Dr. Justice | 1 komment

Címkék: autó luxus nincs válság

Nincs válság. Válságban az emberek nem vennének mindenféle drága dolgokat, a drága dolgokat áruló cégek meg jól csődbe mennének. De nem így van, a drága dolgok iránti igény hazánkban is elérte azt az újabb kritikus szintet, ami a világ egyik legkomolyabb luxusautó-márkájának, az Infinitinek is megütötte az ingerküszöbét. Infiniti márkakereskedés nyílik Budapesten májusban. Itt a tavasz, nincs válság, sunshine happiness!

Válságban árulnának ilyen autót Magyarországon? Hát nem.

Az Inifiniti egyébként a Nissan luxusmárkája, 1989 óta létezik, aktuálisan öt modellje fut, és még egy csomó hasonló okosságot lehetne itt összehordani, de ez mind nem fontos. Az a lényeg, hogy kurva drága.

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsvalsag.blog.hu/api/trackback/id/tr521029000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fenriz17 2009.12.19. 07:40:38

Imádom az Infinitit. Tényleg nincs válság.
süti beállítások módosítása