Home

Nincs Válság

Araszoló dugó a Nagykörúton, dugig tömött kocsmák, rogyásig pakolt kosarak a közértben és persze nagyképernyős plazmatévé minden háztartásban. Ki mondta, hogy válság van?!

Bizonyítékra leltél? Ne habozz, írd meg a nincsvalsag [kukac] gmail [pont] com címre!

Friss topikok

csatlakozz

Ha szerinted sem létezik a válság, gyere csatlakozz a csoportunkhoz Facebookon!

Jobban pörög a magyar Porsche, mint valaha

2009.04.08. 13:31 | Credit Grunge | 2 komment

Címkék: luxus

Lehet, hogy Szilvásy „Kormányzati Jósda” Péternek a Parlament Nemzetbiztonsági Bizottsága számára készített lila-rózsaszín prezentációjában igaza volt, és mégis létezik a fekete média, ami Szilvásy eszmefuttatását folytatva részben felelőssé tehető az állítólagos válságért. „A fekete média jó híreket nem továbbít, csak ha megfizetik. Vagy hozzátesz valami negatívat” – írja Szilvásy a dolgozatában, amit fantasztikus X-Party oldaláról szerencsére le is lehet tölteni. Egyébként Szilvásy honlapja a Flash zenekar honlapjának egyfajta komplementere: a két oldal együtt adja ki a szent és a profán animgifek jin jang jelét.

De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a Szilvásy által egyértelműen a fekete média legsötétebb lovasának besorolt Indexen megjelent a Napi Gazdaság cikke a Porsche magyarországi terjeszkedéséről. (Lehet, hogy a Napi Gazdaság is fekete. Mintha csak a Story magazin nem lenne fekete média, meg talán a Hot!) Szóval megjelent ez a cikk, ami örömteli, mert végre nem arról szól, hogy az állítólagos válsággal sújtott autóiparban valami megint nem jó. De sajnos a Porsche ilyen-olyan beruházásáról szóló hírben a korpa között kell meglelni a gyöngyöt:

A márka egyébként fennállása óta a legjobb hónapot tudhatja maga mögött a magyarországi újautó-piacon: márciusban 16 gépkocsi talált gazdára.

Valamint:

A válság idehaza a jelek szerint nem sújtja a prémium autókat, miközben szakértők szerint az idén 60 ezer darabbal százezer alá csökkenhet az eladott autók száma.

Szilvásy Péterhez hasonlóan a jó és örömteli hírek megszállottjaiként már csak egyetlen dologra vágyunk. A fekete média árokásói mondják ki: nincs válság.

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsvalsag.blog.hu/api/trackback/id/tr611053772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peaceman 2009.04.16. 10:04:07

Szerintetek a mai magyar médiában van bárkinek is esze ahhoz, hogy ezt a válságos sztorit kitalálja, és így felépítse? Nem hiszem. Az egészet azok adják a szájukba, akik a Porche-kat veszik.

masszőrsrác 2009.05.15. 21:32:16

egy mesterségese ngenerált valamiről van szó ? Milyen válság ? ki mondta h van ? ez egy teljesen jól körölhatárolható és megtervezhető valami. sajnos nekünk ( a kb 9,9 millió magyarnak ) semmmi köze hozzá. Nem , nem arról van szó hogy a gazdagok bűne. Sajnosn em ilyen egyszerű. ezt egy számunkra láthatatlan kis csoport irányítja , ugyanúgy ahogy minket is . . . . folyt : ninicsisvalsag.blog.hu

Regisztréálj :
www.gazdagodjon.com/bacchuss
süti beállítások módosítása